Groepsaankoop groene energie I SamenSterker

Beste collega’s

Beste militanten

Beste vrienden

 

Ook dit najaar organiseert SamenSterker een groepsaankoop 100% Belgische groene stroom en gas. Vanwege de huidige crisis op de energiemarkt is het zeer belangrijk om nu met zijn allen de juiste keuzes te maken. Met de groepsaankoop van SamenSterker zit je goed: met hoe meer we zijn, hoe meer we kunnen besparen. Deelnemers aan vorige groepsaankopen met SamenSterker bespaarden gemiddeld 200€ ten opzichte van de marktprijzen.

 

Schrijf daarom voor 3 november mee in op het groepsaanbod zodat we samen de prijs kunnen drukken. De veiling vindt plaats op 3/11 waarbij leveranciers hun beste bod uitbrengen. Daar hoef jij verder niets voor te doen. Daarop volgend (rond 19/11) ontvang je vrijblijvend een aanbod van SamenSterker waarna je beslist om al dan niet over te stappen. Niks te verliezen, toch?

 

 

Met kameraadschappelijke groeten

 

Bert Engelaar

Voorzitter – Président

 

 

 

Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in! 

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *